top of page

Ögonfransförlängning/förtjockning 

Förläng dina egna ögonfransar, så ser de ut som du vill ha dem.

Vid en ögonfransförlängning hos WellnessGruppen limmas en syntetisk ögonfrans på en av dina egna ögonfransar. Den syntetiska ögonfransen som används vid ögonfransförlängning sitter kvar så länge din egen ögonfrans är kvar, vilket är mellan tre och fyra veckor.

Metoden är skonsam och ger minimalt slitage på dina egna ögonfransar. Det finns många olika längder, tjocklekar och böjningar på syntetfransen, så du kan få dina fransar exakt som du vill.Ögonfransförlängning och ögonfransförtjockning gör att du alltid ser piggare, gladare och vaknare ut.

 

Ögonfransraden markerar dina ögon och framhäver dem.

Du behöver inte måla ögonfransarna, men om du vill, så går det alldeles utmärkt. Du kan bada och göra allt som vanligt. En nysättning/ögonfransförlängning tar två timmar.

 

Mellan 40 och 80 syntetfransar sätts på vardera öga, antalet skiftar beroende på vilken effekt du önskar. Är du blond, bör du färga dina egna fransar först för förbättrat resultat.

Det kan vi hjälpa dig med, då behövs 30 minuter till.

 

Undvik stora mängder vatten på ögonen under det första dygnet, då härdas limmet. Sen är det fritt fram och leva som vanligt. En ögonfransfyllning gör du vid ett återbesök efter tre till fyra veckor. Besöket tar 55 minuter och då fyller vi på de fransar som då ramlat av, så din ögonfransrad blir fyllig och jämn igen.

Färgning och plock av frans och ögonbryn

Färgning och plockning

Vi plockar dina ögonbryn för jämnare form och genomför även färgning av såväl fransar som bryn.

haley-rivera-540464-unsplash.jpg

Lash lift

På bara ett ögonblick kan vi med Elleebana One Shot Lash Perm erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar som kommer hålla länge. 

 

En 40 minuters behandling är allt som behövs för att ge dina fransar en djup böj som även efter dusch och bad varar upp till 12 veckor!

 

Hållbarheten varierar dock från person till person beroende på hur stor omsättning man har på sina fransar, vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.

SKÖTSELRÅD VID LASH LIFT

  • Använd inga starka ögonmakeup removers under 48 timmar.

  • Inga oljeprodukter får användas runt ögonen under det första dygnet.

  • Undvik att tvätta håret med schampo och balsam, bada bastu och utsätta fransarna för hög värme

  • Undvik att gnugga fransarna under det första dygnet då det kan göra att franspermanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form

 

Skulle irritation uppstå, badda ögonen med kallt vatten.

bottom of page