top of page

Behandlingar

PlasmaPen

En revolutionerande metod utan operation, som stramar och lyfter huden med omedelbar effekt.

Plasma pen är en behandling som föryngrar din hud avsevärt, med permanent resultat, helt utan något ingrepp med nål och kniv.

Mängden kollagen i din hud ökar.  Resultatet anses kunna jämföras med resultat av estetisk kirurgi, så bra är det!

Den stora fördelen är att en plasma pen / plasma ion behandling ger snabb återhämtning  du är svullen 3-4
dagar och prickarna faller bort efter ca 1 vecka. Resultaten är permanenta och har nått full effekt efter 6 veckor.

Är du intresserad av att åtgärda hängande ögonlock, slapp hud eller ta bort påsar under ögonen, på kinder och eller hals utan operation? Då är PlasmaPen något för dig!

Vid en PlasmaPen behandling utsätts ditt översta hudlager för små plasmaimpulser som gör att huden stramar till sig avsevärt. Du kommer att se skillnad direkt efter behandlingen! Din hud är bedövad under utförandet och är på så vis nästan smärtfri  

Boka en konsultation, så vi tillsammans får titta på din hud och prata om dina önskemål  konsultation kan göras här på plats eller via FaceTime samtal.

  • Instagram
  • Facebook
fascia 1.jpg

Fascia behandling

Hjälper dig från smärta till välmående!

Många går runt med värk i exempelvis rygg och axlar, utan att veta att det finns bra hjälp att få!

Vad det beror din smärta på?
Allt du gör i vardagen, vad du äter och hur du ser på dig själv påverkar din fascia och dess flöde och rörlighet. Som Fasciaspecialist ser jag individen som en helhet. Kropp och knopp. Allt du varit med om ger avtryck i kroppen.

 

En fasciabehanding är lugn, skön och avslappnande och behandlar hela dig.

Koppning

Vi erbjuder olika typer av koppning, koppningsmassage, ansiktskoppning och cellulitbehandling.

Koppningen är en kombination mellan svensk massage och 5000- årig koppningsterapi. Koppningen av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter. Koppningen är en mycket kraftfull behandling. Koppning får inte göras av gravida, varanpatienter, på åderbrock, stora blodådror eller på lymfknutor.

Ansiktskoppning
Huden får liv och lyster - besök oss eller köp hem ditt gör-det-själv kit. Koppning i ansiktet är enormt skönt och livgivande för huden, behandlingen ger fantastiska resultat.

Huden får liv och lyster, den ökar cellförnyelsen och avlägsnar gamla och döda hudceller. Unna dig en behandling och köp sedan hem ett eget "ansiktskoppningspaket" med olja, koppa och instruktioner.

Du kan jobba fram resultaten hemma eller komma till oss, så hjälper vi dig få resultat!

Koppning för ansiktet är en behandling passar alla, såväl en frisk hy, ung, som en gammal.

Vid hudproblem konsultera oss.

koppning.jpg

Koppningsmassage
Används mot smärtor, för ökad cirkulation och behandling av celluliter. Genom att använda koppar skapas ett undertryck som främjar cirkulationen, denna metod är enkel, skön och effektiv. Koppning kan ges lokalt eller som massage, bland annat kan musarm, tennisarm och muskelknutor behandlas framgångsrikt.

Koppningen av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter, syftet är att få igång cirkulationen i bindväven där fettceller och slaggprodukter finns. Metoden är mycket bra vid behandling av celluliter och som hjälp vid viktminskning.

Massage

Hos oss kan du få fyra olika typer av massage; klassisk massage, idrottsmassage, bindvävsmassage och avslappningsmassage.

Klassisk massage

Beprövad och effektiv


Klassisk massage är mycket effektiv i förebyggande och rehabiliterande syfte.

Musklerna knådas och bearbetas. Resultatet bli syresatta, varma, långa och avslappnade muskler.

 

Den klassiska massagen kan göras djupgående och kraftfullt för att komma tillrätta med problem. Då behandlas muskelknutar och -rosetter och/eller triggerpunkter.

Den kan även göras mjukare i avslappnande och i cirkulationssyfte.

Idrottsmassage

Läkningsprocessen påskyndas
 

Vid träning uppstår ofta små eller större skador i muskelfibrerna. Dessa läker ihop med bindväv som inte är lika töjbar som en muskelfiber varför anpassade och resultatinriktade grepp och tekniker behövs.

Syftet är att få igång blodcirkulationen, så musklerna syresätts och slaggprodukter transporteras bort. Läkningsprocessen påskyndas och musklerna blir mjukare och längre.

Bindvävsmassage

Djupgående och kraftfull
 

Bindvävsmassage kallas även "Tysk klassisk massage". Fysisk och psykisk stress ökar spänningsgraden i kroppen med förtätad bindväv som följd. Det kan upplevas som om ”kostymen är för trång” – det drar i vävnaderna vid rörelse. Vid idrottsskador och efter operationer skapas ärrvävnad (bindväv), vilken ofta ger upphov till smärta, rörelse- och cirkulationsnedsättning.

Bindvävsmassage är en nervterapi, som sänker spänningsgraden i kroppen genom att sänka flödet i nervsystemet.

Den är mycket verkningsfull mot gamla skador och problem. Mycket djupgående och kraftfull behandling som är skön! Bindvävsmassage ger långvarig effekt och är en unik vetenskaplig och forskningsbaserad massagemetod.

Avslappningsmassage

Totalt avslappnande

 

Avslappningsmassagen är en helkroppsmassage och en perfekt behandling för dig som vill ha total avslappning.

Låt WellnessGruppens M
assage terapeut ta hand om dig i 50 minuter för total lugn och ro. Stäng ute vardagslivet och bara sjunk in i en härlig dimma. Där ingår helkropp men även en skön skalpmassage.

Rekommeneras inte om du är gravid, har högt blodtryck, feber eller är förkyld.

Ögonfransförlängning/förtjockning

Förläng dina egna ögonfransar, så ser de ut som du vill ha dem.

Ögonfransförlängning
 

Vid en ögonfransförlängning hosWellnessGruppen limmas en syntetisk ögonfrans på en av dina egna ögonfransar. Den syntetiska ögonfransen som används vid ögonfransförlängning sitter kvar så länge din egen ögonfrans är kvar, vilket är mellan tre och fyra veckor.

​Metoden är skonsam och ger minimalt slitage på dina egna ögonfransar. Det finns många olika längder, tjocklekar och böjningar på syntetfransen, så du kan få dina fransar exakt som du vill. Ögonfransförlängning och ögonfransförtjockning gör att du alltid ser piggare, gladare och vaknare ut. Ögonfransraden markerar dina ögon och framhäver dem. Du behöver inte måla ögonfransarna, men om du vill, så går det alldeles utmärkt. Du kan bada och göra allt som vanligt. En nysättning/ögonfransförlängning tar två timmar.

Mellan 40 och 80 syntetfransar sätts på vardera öga, antalet skiftar beroende på vilken effekt du önskar. Undvik stora mängder vatten på ögonen under det första dygnet, då härdas limmet. Sen är det fritt fram och leva som vanligt.

 

En ögonfransfyllning gör du vid ett återbesök efter tre till fyra veckor. Besöket tar 55 minuter och då fyller vi på de fransar som då ramlat av, så din ögonfransrad blir fyllig och jämn igen.

 

Är du blond, bör du färga dina egna fransar först för förbättrat resultat. Det kan vi hjälpa dig med, då behövs 30 minuter till.

Färgning och plockning
 

Vi plockar dina ögonbryn för jämnare form och genomför även färgning av såväl fransar som bryn.

Lash lift
 

På bara ett ögonblick kan vi med Elleebana One Shot Lash Perm erbjuda er underbart fylliga och böjda fransar som kommer hålla länge.

En 40 minuters behandling är allt som behövs för att ge dina fransar en djup böj som även efter dusch och bad varar i upp till 12 veckor!

Hållbarheten varierar från person till person och beror på hur stor omsättning man har på sina fransar. 

 

Vi rekommenderar att man upprepar behandlingen var 6-8 vecka.

Skötselråd vid Lash lift
 

  • Använd inga starka ögonmakeup-removers under de första 48 timmarna.

  • Inga oljeprodukter får användas runt ögonen under det första dygnet.

  • Undvik att tvätta håret med schampo och balsam, bada bastu och utsätta fransarna för hög värme

  • Undvik att gnugga fransarna under det första dygnet då det kan göra att franspermanenten släpper och fransarna återtar sin ursprungliga form


Skulle irritation uppstå, badda ögonen med kallt vatten.

Vaxning

Behöver du hjälp med oönskad hårväxt snabbt?

Välkommen till oss på WellnessGruppen. Vi erbjuder vaxning för att snabbt och effektivt bli av med oönskad hårväxt.

Vi vaxar ben, armar, bikini, överläpp. Vad du än vill göra.

Om det är din första gång rekommenderar vi att ett återbesök efter tre veckor så vi får med alla hår i de olika växtfaserna. Vaxar du bikini-linjen ska håret var max fem mm
.

bottom of page