top of page

Koppning

WellnessGruppen erbjuder tre olika typer av koppning, koppningsmassage, ansiktskoppning och cellulitbehandling.

 

Koppningen är en kombination mellan svensk massage och 5000- årig koppningsterapi. Koppningen av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter. Koppningen är en mycket kraftfull behandling. Koppning får inte göras av gravida, varanpatienter, på åderbrock, stora blodådror eller på lymfknutor.

Koppningsmassage

Mot smärtor, för ökad cirkulation och behandling av celluliter

WellnessGruppen erbjuder koppning  i massageform. Att koppa kroppen vid olika former av besvär eller smärtor är en gammal tradition som kommit tillbaka, koppningsmassage är en kombination av svensk massage och femtusenårig koppningsterapi.

 

Genom att använda koppar skapas ett undertryck som befrämjar cirkulationen, denna metod är enkel, skön och effektiv. Koppning kan ges lokalt eller som massage, bland annat musarm, tennisarm och muskelknutor behandlas framgångsrikt.

 

Koppningen av bindväven ger en kraftfull cirkulationsökning och utrensning av slaggprodukter, syftet är att få igång cirkulationen i bindväven där fettceller och slaggprodukter finns. Metoden är mycket bra vid behandling av celluliter och som hjälp vid viktminskning.

Ansiktskoppning

Huden får liv och lyster - besök oss eller köp hem ditt gör-det-själv kit

Hos WellnessGruppen  kan du få  koppning för ansiktet också.

Koppning i ansiktet är enormt skönt och livgivande för huden, behandligen ger fantastiska resultat.

 

Huden får liv och lyster, den ökar cellförnyelsen och avlägsnar gamla och döda hudceller. Unna dig en behandling och köp sedan hem ett eget "ansiktskoppningspaket" med olja, koppa och instruktioner.

 

Du kan jobba fram resultaten hemma eller komma till oss, så hjälper vi dig få resultat!

 

Koppning för ansiktet är en behandling passar alla, såväl en frisk hy, ung, som en gammal.

 

Vid hudproblem konsultera oss.

bottom of page