top of page

Personliga matlådor med WellnessLådan

Vill du också äta välbalanserad, näringsriktig och kalorimässigt perfekt mat för dig?

Wellnesslådan underlättar vardagen för ensamhushållet och även för hela familjen. I samarbete med café Sasta i Mölnvik (på Värmdö) tillagas och packas maten.

 

  • Inga halvfabrikat!

  • Nyttig, god, hälsosam mat speciellt anpassad till dig!

  • Färdiglagad och portionsanpassad

  • Proteiner, kolhydrater och fett i en perfekt balans


Beställa matpaket

Varje matlåda lagas specifikt för dig och dina önskemål och behov. För att du ska få ett kostprogram som är rätt för dig, behöver vi först boka ett möte där vi gör en genomgång tillsammans med dig (värde 990 kronor, ingår utan extra kostnad när du köper våra matpaket).

Därefter sätter vi ihop ett kostprogram och du är redo att börja hämta dina färdiga matlådor. Packade i kylväskor, redo att ätas och njutas av.

Du väljer själv om du vill ha det lilla paketet, med lunch och middagar, eller det stora paketet där du även får med hälsosamma frukostar och mellanmål - den kompletta lösningen för dig som vill äta rätt. Varje dag.


Enstaka matlådor

Du kan även köpa enstaka matlådor. Bara att hämta på vägen hem de dagar du inte hinner, vill eller orkar laga mat och ändå vill få i dig en välbalanserad måltid med en bra sammansättning av proteiner, kolhydrater och fett.

bottom of page